Peggy Heymans

Fiere mama, ondernemer en een hart voor dieren én mensen. Dit is mijn antwoord als je vraagt om kort mezelf voor te stellen.

Als klein kind was ik reeds vroeg gefascineerd door het gedrag van mensen. Ik ging vaak met vrienden naar de stad en dan kon ik uren op de stoep zitten praten met mijn vrienden en ook kijken naar de mensen die voorbij kwamen : hoe gedroegen ze zich, hoe reageerden ze op bepaalde situaties, …

Toen ik een studiekeuze diende te maken, wist ik helemaal nog niet wat ik wou worden later. Ik had zoveel interesses dat ik onmogelijk een keuze kon maken. Uiteindelijk ben ik in een richting beland waar sociaal recht en werken met mensen kon gecombineerd worden : personeelswerk.

Ik heb meer dan 20 jaar op een personeelsdienst gewerkt waarbij ik alle facetten van Human Resources heb ontdekt. Bij mijn laatste werkgever ben ik tot de conclusie gekomen dat ik meer de nadruk wil leggen op het aspect “Human” in Human Resources en dat het begeleiden van mensen mijn toekomst is.

Na 20 jaar had ik eindelijk mijn passie gevonden: coach!

Als coach wil ik samen met jou in een veilige omgeving op zoek gaan naar nieuwe inzichten, waar jouw passie ligt, wat jij belangrijk vindt, waar jij nu eigenlijk echt nood aan hebt om persoonlijk of professioneel te groeien.

 Je kan bij mij terecht voor volgende aspecten in coaching:

  • personal coaching
  • loopbaancoaching
  • stress & burn-out coaching
  • Insights Discovery Licensed Practitioner

Meer informatie hierover vind je terug in mijn aanbod.

Mijn opleidingen als coach

2017      Loopbaancoaching
2018      Stress & Burn-out coaching
2019      Insights Discovery Licensed Practitioner
2020      Teamcoaching
              Hartcoherentiecoaching

Coachingsstijl

Het liefst coach ik op een informele, warme en authentieke wijze waarbij een vleugje humor zeker niet mag ontbreken en creëer ik een veilige omgeving waar je jezelf kan zijn en alle informatie vertrouwelijk wordt behandeld.

Het doel van coachen is om je tot inzichten te brengen of om bewustwording te creëren door middel van vraagstelling. Dit op een respectvolle manier waarbij ik als coach steeds eerlijk zal zijn in mijn feedback naar jou toe. Samen zoeken we naar praktische en haalbare tools om je persoonlijke doel te helpen bereiken.

Zin om samen jouw richting te vinden, eentje die echt bij jou past en welke stappen je hierin kan zetten om je doel te bereiken? Laat gerust van je horen en we zullen samen op ontdekking gaan tijdens een eerste vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.