Insights Discovery

Wanting to be someone else, is a waste of who you are

- Kurt Cobain -

Insights Discovery is een eenvoudig kleurenmodel dat je meer inzicht geeft in je persoonlijke voorkeuren en waarom je doet wat je doet : op welke manier neem je een besluit, hoe communiceer ik, op welke manier geef ik leiding, in welke rol voel ik mij het best, …

Daarnaast zorgt het Insights Discovery model dat je meer inzicht krijgt in de voorkeuren van anderen en optimaliseert hierdoor de onderlinge relaties omdat je hierdoor verbinding kan maken met anderen omdat je rekening houdt met hun voorkeuren. Hierdoor kan de communicatie tussen verschillende partijen aanzienlijk verbeteren.

Het Insights Discovery model kan zowel voor persoonlijke, teamgebonden en organisatorische effectiviteit. Dit geeft een sterke basis voor een meer efficiënte samenwerking en optimaal functioneren tussen personen en afdelingen binnen een organisatie.

Elke deelnemer aan het Insights Discovery model ontvangt een persoonlijk profiel waarin de volgende elementen aan bod komen:

  • de persoonlijke voorkeuren worden toegelicht
  • de wielpositie wordt meegedeeld en toegelicht
  • er wordt inzicht wordt gegeven in zowel je sterke punten en je ontwikkelpunten
  • mogelijke blinde vlekken worden aangekaart
  • de communicatietips om op een effectievere manier met jou te communiceren

Benieuwd naar wat Insights Discovery voor jou kan betekenen? Neem dan hier contact op met mij voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek.